ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα διασφαλιστεί το μέλλον των εργαζομένων στα κυπριακά ταχυδρομεία δήλωσε ο Υπ. Μεταφορών

Θα διασφαλιστεί το μέλλον των εργαζομένων στα κυπριακά ταχυδρομεία δήλωσε ο Υπ. Μεταφορών

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Υπουργός Μεταφορών για το μέλλον των ταχυδρόμων

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ταχυδρομείων διοργάνωσαν χθες 12/10 εκδήλωση στη Λευκωσία, στην οποία ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης διαβεβαίωσε το προσωπικό των Κυπριακών Ταχυδρομείων, “ότι σε κάθε περίπτωση, και ανεξάρτητα από την υπηρεσιακή του κατάσταση, θα υπάρξει πλήρης διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων του μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων, όπως αυτές θα συζητηθούν και συμφωνηθούν στα πλαίσια της Τεχνικής Επιτροπής”, που συστάθηκε μετά την ελευθεροποίηση της ταχυδρομικής αγοράς από την 1/1/2013.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός και Αναπληρωτής Διευθυντής της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης κύριοι Bishar Hussein και Pascal Clivaz καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Πανευρωπαϊκής Οργάνωσης Ταχυδρομείων (PostEurop) Botond Szebeny, οι οποίοι βρίσκονται στη Κύπρο για το συνέδριο της PostEurop που πραγματοποιείται στη Λεμεσό από σήμερα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2015.

Στους χαιρετισμούς τους ο Υπουργός και ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, αναφέρθηκαν στη σημασία της ημέρας, στους στόχους και στις προοπτικές των Ταχυδρομείων σε συνάφεια και με την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και στις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αυτονόμηση του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης στο δικό του χαιρετισμό αναφέρθηκε στο νέο ρόλο των Ταχυδρομείων που διαμορφώνεται με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και στον κοινωνικό τους ρόλο, ο οποίος στηρίζει την κοινωνική συνοχή, μέσα από την διασφάλιση της επικοινωνίας στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση μαθητών Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης που πήραν τις πρώτες δέκα θέσεις παγκύπρια, σε Διεθνή Ταχυδρομικό Διαγωνισμό, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση με θέμα “Περίγραψε μας τον κόσμο μέσα στον οποίο θα ήθελες να μεγαλώσεις”.

Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Δόξια Σεργίδου για τη φιλοτέχνηση γραμματοσήμου με θέμα “Think Green” που πήρε το πρώτο βραβείο στις αρχές του 2015 στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό “Europa”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες το 2016.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top