Αλ Κάιντα: «3,4 εκατ. δολάρια για το κεφάλι του Ασαντ»

Αλ Κάιντα: «3,4 εκατ. δολάρια για το κεφάλι του Ασαντ»

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία η πτέρυγα της Αλ Κάιντα στη Συρία κάλεσε τους τζιχαντιστές του Καυκάσου να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στους ομοϊδεάτες τους στη Συρία εξαπολύοντας επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

Στο μεταξύ, υπόσχονται πως θα καταβάλουν ποσό ύψους 3,4 εκατ. δολαρίων σε όποιον εκτελέσει τον Σύρο πρόεδρο.

«Καλώ τους μουτζαχεντίν του Καυκάσου να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον λαό της Συρίας. Αν ο ρωσικός στρατός σκοτώσει το λαό της Συρίας, τότε σκοτώνει τον δικό της λαό. Και αν σκοτώσουν τους στρατιώτες μας, τότε σκοτώνει τους στρατιώτες της. Οφθαλμός αντί οφθαλμού», δήλωσε ο επικεφαλής της Αλ Νούσρα, Αμπού Μοχάμεντ αλ-Τζολάνι σε ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο.

Μάλιστα, προειδοποίησε πως οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις για τη Ρωσία.

«Όταν θα σταματήσουν να εξαπολύουν επιθέσεις στα χωριά και τις πόλεις μας, τότε θα σταματήσουμε να κάνουμε επιθέσεις στα δικά τους χωριά», πρόσθεσε ο ηγέτης της οργάνωσης.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE