ΠΑΡΑ-THEMA

Παραμιλούσαν με αυτή την γυναικάρα στο Πελέντρι- Διαβάστε τι έγινε

Παραμιλούσαν με αυτή την γυναικάρα στο Πελέντρι- Διαβάστε τι έγινε

Πανικός έγινε στα εγκαίνια του νέου οικήματος της Ομόνοιας όπου πέραν από τους ποδοσφαιριστές που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους μία όμορφη γυναίκα με αναλογίες μοντέλου, ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τους Πελεντρίτες να παραμιλούν.

Την Κυριακή που μας πέρασε 10/10 πραγματοποιήθηκαν στο Πελέντρι τα εγκαίνια του νεοσύστατου οικήματος ΣΥ.ΦΙ. Πελεντρίου της Ομονοιας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν του αρκετός κόσμος της Ομόνοιας που με τραγούδι, συνθήματα και καπνογόνα δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου.

Στα εγκαίνια φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην παρευρεθούν αντιπροσωπεία παικτών και της διοίκησης της ομάδας του τριφυλλιου. Εζέ, Ρομαρίκ, Μπαντιμπάγκα, Ρούνιε και Φυλακτού υπέγραψαν αυτόγραφα φωτογραφήθηκαν και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο.

Τα βλέμματα όμως δεν τα έκλεψαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αλλά η η γυναίκα του Ιβαν Ρουνιε, η Ιβάνα Βουκο όπου έκανε όλους του Πελεντρίτες να παραμιλούν.

syfi

Φωτογραφία της Despoina Hadjinikola.

Το ΜΑΤι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top