ΠΑΡΑ-THEMA

Αυτή είναι η ομορφότερη σύντροφος Κύπριου πολιτικού! Μοντέλο με τίτλους και κορμί θανατηφόρο!

Αυτή είναι η ομορφότερη σύντροφος Κύπριου πολιτικού! Μοντέλο με τίτλους και κορμί θανατηφόρο!

Μπορεί οι δυο τους να κρατούν τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα όμως ο Κύπριος πολιτικός και Πρόεδρος του κόμματος του, είναι ερωτευμένος με το γνωστό μοντέλο και μάλιστα διατηρούν σχέση εδώ και δυο περίπου χρόνια. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε δηλώνουν έτοιμοι και για το μεγάλο βήμα, αυτό του γάμου.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και την Αντρια Δημητρίου, την 23χρονη καλλονή από τη Λάρνακα, που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθεί τόσο σε καλλιστεία στην Κύπρο, όσο και σε διεθνές διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα το 2007 πήρε τον τίτλο της Miss Young στον διαγωνισμό Miss Κυπριακός τουρισμός ενώ δυο χρόνια αργότερα σε Καλλιστεία στα Βαλκάνια ανακηρύχτηκε Miss Τουρισμός.

Όσο για καλοδουλεμένο κορμί της 23χρονης καλλονής φταίει ο….χορός αφού ή Άντρια από μικρή κάνει μαθήματα, ενώ μέχρι και σήμερα συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά διατηρώντας μια αψεγάδιαστη σιλουέτα

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο για αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας έχουν πάρει την απόφαση να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας εντός του 2016.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top