ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπράβο στο Δήμο Πάφου – Άνοιξε λογαριασμό για οικονομική ενίσχυση του αδερφού Δήμου Λέσβου στο μεταναστευτικό

Μπράβο στο Δήμο Πάφου – Άνοιξε λογαριασμό για οικονομική ενίσχυση του αδερφού Δήμου Λέσβου στο μεταναστευτικό

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Πάφου θα «προικοδοτήσει» το λογαριασμό με το συνολικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ειδικό λογαριασμό στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου, άνοιξε ο Δήμος Πάφου προκειμένου να δέχεται εισφορές για την οικονομική ενίσχυση του αδελφού Δήμου Λέσβου,  ο οποίος αντιμετωπίζει  σοβαρά προβλήματα, λόγω των υψηλών μεταναστευτικών ροών από τη Συρία και άλλες χώρες της εμπόλεμης περιοχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τοπικής αρχής.

Ο ειδικός λογαριασμός που ανοίχτηκε στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου είναι 40028-40-07119-0

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Πάφου θα «προικοδοτήσει»  το λογαριασμό με  το συνολικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα,  απευθύνει έκκληση προς κάθε δημότη, πολίτη, εταιρεία ή φορέα, όχι μόνο της Πάφου αλλά της Κύπρου ολόκληρης, να ενισχύσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του την τεράστια προσπάθεια του  αδελφού Δήμου Λέσβου να ανταποκριθεί στις άμεσες και πιεστικές ανάγκες που προκύπτουν από το τεράστιο ρεύμα των μεταναστών και να προσφέρει στις χιλιάδες των απελπισμένων αυτών ανθρώπων  μια στοιχειώδη και αξιοπρεπή διαβίωση κατά την παραμονή τους στο νησί.  

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται πως ο  Δήμος Πάφου είναι αδελφοποιημένος με τον Δήμο Λέσβου από το 1994 και μαζί με τους επίσης αδελφοποιημένους Δήμους της Καλαμαριάς, της Κέρκυρας, της Λαμίας και της Πρέβεζας έχουν συστήσει από το 1995 το Δίκτυο Πάφου-Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top