ΠΑΡΑ-THEMA

Τα χαιρετίσματα του Άντρου στον Αναστασιάδη μέσω twitter και το πείραγμα του Τορναρίτη..

Τα χαιρετίσματα του Άντρου στον Αναστασιάδη μέσω twitter και το πείραγμα του Τορναρίτη..

Με ένα συμβολικό τραγούδι της αριστεράς και του γνωστού Έλληνα Καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου, επέλεξε να εγκαινιάσει την είσοδο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε το τραγούδι «Χαιρετίσματα», γράφοντας «Χαιρετίσματα λοιπόν!» με αποδέκτη τον Πρόεδρο Αναστασιάδη!

Σιγά όμως που θα περνούσε απαρατήρητο ένα τέτοιο «ιστορικό» γεγονός στην Πινδάρου και πιο συγκεκριμένα στον μάστορα του twitter εκεί στον Συναγερμό, Νίκο Τορναρίτη. Ευθύς αμέσως λοιπόν μόλις είδε το tweet ο.. Τορναρίτης δεν έχασε λεπτό για πείραγμα και καλωσόρισε τον Α. Κυπριανού γράφοντας του, «Καλώς Όρισες Άντρο Χαιρετίσματα και στην Αντιπολίτευση !!»

Πάντως τα σχόλια για την είσοδο Κυπριανού στο twitter δίνουν και παίρνουν άλλα με πιο αγωνιστική διάθεση και άλλα με πιο σαρκαστική!

Για να δούμε όμως, θα απαντήσει ο Πρόεδρος από την Κίνα στα χαιρετίσματα ή θα κακοφανίσει τον Άντρο πρώτες μέρες του στο twitter..

Τάσος Χριστοδούλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top