ΠΑΡΑ-THEMA

Η ώρα η καλή: Κορυφαία Κύπρια πολιτικός παντρεύει το Σάββατο την πανέμορφη κόρη της

Η ώρα η καλή: Κορυφαία Κύπρια πολιτικός παντρεύει το Σάββατο την πανέμορφη κόρη της

Eίναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές πολιτικούς της Κύπρου, δίνοντας μεγάλες μάχες για την Κύπρο στα έδρανα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Μια γυναίκα μαχητής που διαθέτει πολλούς φίλους και ακόλουθους στα social media τους οποίους και ήθελε να προσκαλέσει στην ξεχωριστή αυτή στιγμή για μια μάνα.

Ο λόγος για την Ελένη Θεοχάρους, ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ που αύριο Σάββατο παντρεύει την κόρη της Τζούλη κάνοντας παράλληλα και μια δημόσια πρόσκληση στο Facebook για όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί της αυτή την ιερή στιγμή

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  η Ελένη Θεοχάρους καλεί  τους αγαπημένους φίλους, συναγωνιστές, συνεργάτες και συγγενείς για να παρευρεθούν στο γάμο της κόρης της Τζούλης Καριόλου με τον αγαπημένο της Κυριάκο Αγγελή.

Ο γάμος λοιπόν, είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 4.30 το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου και θα ακολουθήσει δεξίωση την Κυριακή στο ξενοδοχείο Χίλτον από τις 6μμ μέχρι τις 9μμ.

Διαβάστε την ανάρτηση της στο Facebook

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Με πολλή χαρά προσκαλώ όλους τους αγαπημένους φίλους, συναγωνιστές, συνεργάτες και συγγενείς τόσον εμού, όσον και του Λούη, στον γάμο της κόρης μας Τζούλης Καριόλου με τον αγαπημένο της Κυριάκο Αγγελή. Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 4.30 το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου. Την Κυριακή σας προσκαλούμε στην δεξίωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Χίλτον από τις 6μμ μέχρι τις 9μμ. Με αγάπη Ελένη Θεοχάρους-Καριόλου Λούης Καριόλου που έφυγε νωρίς.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top