Νορβηγία: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία με 90 επιβάτες

Νορβηγία: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία με 90 επιβάτες

Μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα στη βόρεια Νορβηγία, ανακοίνωσε η αστυνομία και η διαχειρίστρια εταιρεία SJ.

«Οι προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των 90 επιβατών της αμαξοστοιχίας», τόνισε η SJ.

Μια ατμομηχανή και πέντε βαγόνια τρένου εκτροχιάστηκαν, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ενώ εκτιμάται πως ο εκτροχιασμός προκλήθηκε από κατολίσθηση στο σημείο που κινούνταν το τρένο, μεταξύ των πόλεων Τροντχάιμ και Μπόντο.

Η νορβηγική εφημερίδα VG έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, τις οποίες η εφημερίδα είπε ότι τραβήχτηκαν από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, μιας ατμομηχανής μετά τον εκτροχιασμό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE