Νορβηγία: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία με 90 επιβάτες

Νορβηγία: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία με 90 επιβάτες

Μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα στη βόρεια Νορβηγία, ανακοίνωσε η αστυνομία και η διαχειρίστρια εταιρεία SJ.

«Οι προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των 90 επιβατών της αμαξοστοιχίας», τόνισε η SJ.

Μια ατμομηχανή και πέντε βαγόνια τρένου εκτροχιάστηκαν, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ενώ εκτιμάται πως ο εκτροχιασμός προκλήθηκε από κατολίσθηση στο σημείο που κινούνταν το τρένο, μεταξύ των πόλεων Τροντχάιμ και Μπόντο.

Η νορβηγική εφημερίδα VG έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, τις οποίες η εφημερίδα είπε ότι τραβήχτηκαν από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, μιας ατμομηχανής μετά τον εκτροχιασμό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE