Αρχηγός της Αστυνομίας: Ανάκληση στη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας μετά τις έντονες αντιδράσεις

Αρχηγός της Αστυνομίας: Ανάκληση στη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας μετά τις έντονες αντιδράσεις

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις έντονες αντιδράσεις πολιτών και του ίδιου του δημάρχου Λάρνακας, ανακαλείται η μετάθεση του αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, «στο πλαίσιο της εναλλαξιμότητας των Αστυνομικών Διευθυντών των Επαρχιακών Διευθύνσεων της Αστυνομίας Κύπρου, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομίας και λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, το προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Αναπληρωτής Αστυνόμος Β΄ Χαράλαμπος Ζαχαρίου, προχώρησα με τις μεταθέσεις, που ανακοινώθηκαν χθες.

Μετά από τηλεφωνική συζήτηση του θέματος με τον κ. Ζαχαρίου, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να ασκεί τα επαυξημένα επιχειρησιακά καθήκοντα, που απορρέουν από τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας. Σεβόμενος την επιθυμία του αυτή, έκρινα ορθότερο όπως ανακληθεί η συγκεκριμένη μετάθεση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.