LIFESTYLE

Δήλωση σοκ μεγάλου Έλληνα θεατρανθρώπου: «Αν ήμουν νεότερος θα ...πούλαγα το κορμί μου»

Δήλωση σοκ μεγάλου Έλληνα θεατρανθρώπου: «Αν ήμουν νεότερος θα ...πούλαγα το κορμί μου»

Έχει καυστικό χιούμορόμως με τέτοια κρίση που διανύουμε, όσο και αν επιστρατεύσει δίνει την εντύπωση πως ακροβατεί ανάμεσα στο θάρρος και την... αλήθεια. Ποιος μεγάλος Έλληνας θεατράνθρωπος έκανε την παραπάνω δήλωση;

Δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος μίλησε στον για τη νέα του παράσταση και αποκάλυψε αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση ενώ τόνισε πως με τέτοια κρίση που διανύουμε, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για να ζήσει.

Θα έκανες τηλεόραση ξανά αν σου το ζητούσαν;
Δεν θα σου πω όχι, γιατί έτσι που δυσκόλεψαν τα πράγματα και είμαστε όλοι με το μαχαίρι στο λαιμό, με τις εφορίες να μας κυνηγούν, όλα μπορεί να συμβούν. Και να πάω σε επιτροπή τάλεντ σοου και να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, ό,τι να' ναι! Αν ήμουν νεότερος θα ...πούλαγα το κορμί μου.

Έλα πες μου! Θα πήγαινες όντως σε τάλεντ σοου;
Ανάλογα τα λεφτά και αν ήξερα ότι θα τα έπαιρνα εκείνη την ώρα και όχι έξι μήνες μετά την προβολή ή καθόλου, όπως γίνεται συχνά. Γιατί να μην το έκανα; Αυτό μας μάρανε; Έχεις υπουργό Παιδείας τον Φίλη και θα πειράξει αν θα πάω εγώ σε επιτροπή ταλέντων; Βάζεις στη Βουλή τον Λεβέντη – τι θλίψη! - και σε χαλάει να κάνω κι εγώ κάτι να βγάλω λεφτά; Άσε με σε παρακαλώ...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top