Έπεισε και τους Κινέζους ο Αναστασιάδης – Σε ποιους τομείς θα επενδύσουν!

Έπεισε και τους Κινέζους ο Αναστασιάδης – Σε ποιους τομείς θα επενδύσουν!

Αποκαλυπτικός για το ταξίδι στη Κίνα του Προέδρου Αναστασιάδη ήταν ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Φειδίας Πηλίδης, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κύριος Πηλίδης, το κινέζικο επενδυτικό  ενδιαφέρον  επικεντρώνεται στο τουρισμό την αγορά γης και στις αποκρατικοποιήσεις οργανισμών.

Κίνητρο για το ενδιαφέρον αυτό αποτέλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για ανάθεση σε ιδιωτικό οργανισμό της επεξεργασίας των αιτήσεων για έκδοση βίζας, πριν την θεώρηση τους από την Κυπριακή Πρεσβεία.

Όσο αφορά στην αποκρατικοποιήση των λιμανιών ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ είπε ότι υπάρχει ενιαφέρον από την εταιρεία Κόσκο η οποία διαχειρίζεται το λιμάνι του Πειραιά.

Ενώ, όσο αφορά την πολιτική απόφαση για παραχώρηση διαβατηρίων και μόνιμης διαμονής σε ξένους  επέφερε  σύνολο επενδύσεων στην Κύπρο από το εξωτερικό της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE