Πλημμύρες στην Ισπανία: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Στους 205 οι νεκροί

Πλημμύρες στην Ισπανία: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Στους 205 οι νεκροί

Στους 205 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Ισπανία, με τον αριθμό των θυμάτων να ανεβαίνει διαρκώς.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 158 νεκρούς.

Οι 202 νεκροί είναι στη Βαλένθια που επλήγη περισσότερο από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες.

Δείτε σχετική ανάρτηση στο Χ:

Οι αρχές προετοίμαζαν τους κατοίκους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί

Τις προηγούμενες ώρες οι ισπανικές αρχές προετοίμαζαν τους κατοίκους για το γεγονός ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί αφού δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται.

Άγνωστος παραμένει ο ακριβής αριθμός των αγνοουμένων.

Η τραγωδία είναι ήδη η χειρότερη καταστροφή που σχετίζεται με πλημμύρες στη σύγχρονη ιστορία της Ισπανίας ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι αυτή τη στιγμή ο υψηλότερος για μία μεμονωμένη χώρα της Ευρώπης, μετά τον θάνατο 209 ανθρώπων στις πλημμύρες στη Ρουμανία το 1970.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE