«Δεν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων» λένε οι Τ/κ κτηματομεσίτες

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων»  λένε οι Τ/κ κτηματομεσίτες

Αν πωληθεί έστω και το 50% των τ/κ περιουσιών που βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές το ποσό θα μπορεί να καλύψει τις αποζημιώσεις των Ε/κ, σύμφωνα με τον Χασάν Σουνγκούρ, “πρόεδρο” της ένωσης κτηματομεσιτών στα κατεχόμενα.

“Δεν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων” είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της τ/κ εφημερίδας “Γενί Ντουζέν” και αναφέρεται σε αποκλειστικές δηλώσεις του Σουνγκούρ.

Σύμφωνα με τον Σουνγκούρ, οι περιουσίες των Ε/κ στα κατεχόμενα ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο 350 χιλιάδες εκτάρια ενώ των Τ/κ που βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές είναι 450 χιλιάδες εκτάρια.

“Αν πωληθεί το 50% της περιουσίας των Τ/κ στον νότο τότε μπορούμε να καλύψουμε το ποσό της περιουσίας των Ε/κ”, είπε ο Σουνγκούρ προσθέτοντας ότι “δεν είμαι πολιτικός ούτε διαπραγματευτής αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE