ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων» λένε οι Τ/κ κτηματομεσίτες

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων»  λένε οι Τ/κ κτηματομεσίτες

Αν πωληθεί έστω και το 50% των τ/κ περιουσιών που βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές το ποσό θα μπορεί να καλύψει τις αποζημιώσεις των Ε/κ, σύμφωνα με τον Χασάν Σουνγκούρ, “πρόεδρο” της ένωσης κτηματομεσιτών στα κατεχόμενα.

“Δεν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων” είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της τ/κ εφημερίδας “Γενί Ντουζέν” και αναφέρεται σε αποκλειστικές δηλώσεις του Σουνγκούρ.

Σύμφωνα με τον Σουνγκούρ, οι περιουσίες των Ε/κ στα κατεχόμενα ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο 350 χιλιάδες εκτάρια ενώ των Τ/κ που βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές είναι 450 χιλιάδες εκτάρια.

“Αν πωληθεί το 50% της περιουσίας των Τ/κ στον νότο τότε μπορούμε να καλύψουμε το ποσό της περιουσίας των Ε/κ”, είπε ο Σουνγκούρ προσθέτοντας ότι “δεν είμαι πολιτικός ούτε διαπραγματευτής αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο θέμα των αποζημιώσεων”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top