Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Tην έφαγε το μάτι; Δεν θα πάει δουλειά σήμερα η Χ. Αριστοτέλους - Στο κρεβάτι με υψηλούς πυρετούς…

Tην έφαγε το μάτι; Δεν θα πάει δουλειά σήμερα η Χ. Αριστοτέλους - Στο κρεβάτι με υψηλούς πυρετούς…

Σοβαρά προβλήματα υγείας, ανάγκασαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους να περιοριστεί στο σπίτι, έτσι την απογευματινή εκπομπή «Για Σένα», αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τα αγαπημένα παιδιά του πάνελ.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η δημοφιλής παρουσιάστρια χρειάστηκε τη βοήθεια γιατρού για να ανταπεξέλθει στο live του Star Κύπρος 2015, ο οποίος της χορήγησε δυνατές ενέσεις.

Η Αριστοτέλους βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση εδώ και λίγες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες της, θα απουσιάζει από την εκπομπή τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη.

Ξέρουμε πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι σκληρό καρύδι, ωστόσο για τη λαμπερή εμφάνισή της στα καλλιστεία, αν και βαριά άρρωστη, έβαλαν τα δυνατά τους και οι συνεργάτες της.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στον Gregory Morfi που την έντυσε, στην Ilona που την έβαψε και στον Γιάννη Ηροδότου που την χτένισε.

Εμείς να της ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»

Στο κελί μέχρι τη δίκη οι πέντε ύποπτοι για τον βιασμό της τουρίστριας στην Αγία Νάπα

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών έξω από σχολείο στη Λευκωσία - Πληροφορία ότι έβλεπε εκπαιδευτικός - Τι απαντά το Υπ.Παιδείας - Bίντεο

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»

Αρχές Οκτωβρίου η σύσκεψη στο Προεδρικό για πυρκαγιές και πλημμύρες

Εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις οι συντεχνίες στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ - Ο λόγος



ΕΡΤ: Το Κυπριακό στο επίκεντρο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΓΣ του ΟΗΕ

ΕΡΤ: Το Κυπριακό στο επίκεντρο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΓΣ του ΟΗΕ

Το Κυπριακό θα κυριαρχεί στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ απόψε στις 00:45 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top