LIFESTYLE

Θα θυμάστε τον Πρόδρομο του Big Brother 1! Πώς μοιάζει και τι κάνει σήμερα αυτή η ψυχή; (ΦΩΤΟ)

Θα θυμάστε τον Πρόδρομο του Big Brother 1! Πώς μοιάζει και τι κάνει σήμερα αυτή η ψυχή; (ΦΩΤΟ)

Τον γνωρίσαμε το 2001 μέσα από το πρώτο reality που παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση, το Big Brother 1 στο οποία μάλιστα και παραλίγο να ήταν ο νικητής.

Ο λόγος για τον Πρόδρομο Καθηνιώτη από την Σκόπελο, ο οποίος και ξεχώρισε τόσο από την «βαριά» προφορά του, όσο και μέσα από την φιλία και κουμπαριά του με τον Γιώργο Τσάκα.

Τι κάνει όμως τώρα ο Πρόδρομος στη ζωή του; Συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι με το οποίο και καταπιάστηκε όταν τελείωσε το reality ή τα έχει αφήσει όλα πίσω του;

Ο ίδιος βρέθηκε  καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όπως βλέπετε και εσείς αν και τα χρόνια έχουν περάσει ο Πρόδρομος είναι ίδιος και απαράλλακτος.

Με λίγο πιο σκούρο μαλλί από αυτό που τον είχαμε γνωρίσει, ο ίδιος τα έχει αφήσει όλα πίσω του και ασχολείται με μία ταβέρνα που έχει ανοίξει στην Σκόπελο μαζί με τον αδερφό του.

Και η προσωπική του ζωή έχει αλλάξει, γράφει το star.gr, αφού πια δεν είναι ελεύθερος, αλλά παντρεμένος με την Αλέκα, την οποία και είχε γνωρίσει το 1992. Τότε έκαναν μία σύντομη σχέση όμως μετά χάθηκαν και βρέθηκαν τυχαία πριν από λίγα χρόνια.

Η φλόγα που είχανε μέσα τους φούντωσε και τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αλέκα έχει και δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο της, τη Μαρία και την Κατερίνα με τις οποίες ο Πρόδρομος έχει άριστη σχέση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top