Ο Δήμος Πάφου θα στηρίξει τους άπορους μαθητές - Ποιο ποσό αποφάσισε να δώσει

Ο Δήμος Πάφου θα στηρίξει τους άπορους μαθητές - Ποιο ποσό αποφάσισε να δώσει

Στήριξη των άπορων μαθητών στα 14 δημοτικά της δημαρχούμενης περιοχής αποφάσισε ο Δήμος Πάφου

Ο Δήμος Πάφου αποφάσισε να στηρίξει και φέτος τους άπορους μαθητές που φοιτούν στα 14 δημοτικά σχολεία της δημαρχούμενης περιοχής.

Στη ολομέλεια που έγινε τη Δευτέρα 19/9,  στο Δήμου Πάφου εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας  του Δήμου Πάφου  μετά από εισήγηση του προέδρου της, Δημοτικού συμβούλου Χρύσανθου Σαββίδη, για οικονομική βοήθεια άπορων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης, στα 14 δημοτικά σχολεία της δημαρχούμενης περιοχής.

Συνολικά, θα διανεμηθούν 4.200 ευρώ, δηλαδή 300 ευρώ σε κάθε δημοτικό, προκειμένου να διατεθούν στους άπορους μαθητές.

 Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη σκοπός του Δήμου είναι να βοηθήσει έστω με ένα μικρό λιθαράκι και να στηρίξει οικονομικά τους μαθητές και τις οικογένειες τους που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE