ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επέστρεφε από μπάτσελορ ο ύποπτος οδηγός – Έπεσαν σε αντιφάσεις αυτός και η αρραβωνιαστικιά του!

Επέστρεφε από μπάτσελορ ο ύποπτος οδηγός – Έπεσαν σε αντιφάσεις αυτός και η αρραβωνιαστικιά του!

Νέα στοιχεία προκύπτουν μετά την σύλληψη του 35χρονου και της 26χρονης οι οποίοι θεωρούνται ως ύποπτοι για το θανατηφόρο δυστύχημα, που έγινε στην Πάφο το περασμένο Σάββατο 17/10 και στοίχισε τη ζωή στον 79χρονο, Γιαννάκη Χριστοδούλου.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Σύμφωνα λοιπόν με το ανακριτικό έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 35χρονος το μοιραίο βράδυ πριν από το δυστύχημα, βρισκόταν στο μπάρτσελορ πάρτι του αδελφού του, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», η Αστυνομία κατέχει επίσης μαρτυρία ότι το πρωί του Σαββάτου κρατούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο ενώ θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να ομολογήσει την αλήθεια η 26χρονη σύντροφος του.

Κατά την ανάκριση οι δυο τους έπεσαν σε αντιφάσεις αφού πρώτα αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη υποστήριξε ότι στο αυτοκίνητο που ανήκει στη μητέρα της υπήρχαν ζημιές εδώ και αρκετές μέρες. Ανακρινόμενη όμως η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου αρνήθηκε κάτι τέτοιο ενώ το ίδιο σενάριο με την 26χρονη υποστήριξε και ο 35χρονος.

Οι έρευνες για εντοπισμό του αυτοκινήτου όπως γράψαμε στο ThemaOnline, ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή αφού εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες καθώς και οπτικό υλικό που έδειχναν ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο μάρκας Toyota και χρώματος ασημί.

Η τροχαία άρχισε φυσικούς ελέγχους σε Πάφο και Λεμεσό με μια λίστα αυτοκινήτων που έφτανε τα 800. Βέβαια, το χτύπημα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν αυτό το οποίο «πρόδωσε» τον 35χρονο ο οποίος έκρυψε το όχημα στην οικία του, στο χωριό Κόνια της Πάφου.  

Χθες Δευτέρα 19/10 παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο όπου εξέδωσε διάταγμα κράτησης τους τεσσάρων ημερών.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει τις καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα όπως και από το εργασιακό περιβάλλον των δυο υπόπτων. Καταλυτικό ρόλο ίσως να παίξουν μαρτυρίες από την γειτονιά του υπόπτου όπως επίσης και από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top