ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια του Τσιρείου! – Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές

Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια του Τσιρείου! – Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές

12:26 - Σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα Απόλλωνα – Ανόρθωσης την περασμένη Κυριακή (18/10).

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι πολύ σύντομα αναμένεται να γίνουν πέντε συλλήψεις ατόμων που είχαν εμπλοκή στα επεισόδια.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα σύλληψης για τους 3 ποδοσφαιριστές και το μέλος του τεχνικού τιμ του Απόλλωνα

 

Η Αστυνομία φέρεται να αξιολόγησε οπτικό υλικό που εκ πρώτης όψεως αφήνει εκτεθειμένα κάποια άτομα που ενεπλάκησαν στα όσα έγιναν.

Δεν αποκλείεται να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις (εντός του μεσημεριού), αφού οι απαραίτητες διαδικασίες –όπως αναφέρουν πληροφορίες- έχουν τροχιοδρομηθεί.

Οι συλλήψεις που σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα γίνουν προσεχώς, δεν αφορούν άτομα μόνο της μιας ομάδας. Μεταξύ των προσώπων αυτών, βρίσκονται και ποδοσφαιριστές.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top