LIFESTYLE

Επιτέλους άναψε το πράσινο το φως! Ποια λατρεμένη σειρά του MEGA επιστρέφει με νέα επεισόδια;

Επιτέλους άναψε το πράσινο το φως! Ποια λατρεμένη σειρά του MEGA επιστρέφει με νέα επεισόδια;

Ευχάριστα τα νέα για τη σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ!

Μετά την αναβολή της «Εθνικής Ελλάδος» για την επόμενη σεζόν, πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικό με το μέλλον του «Κάτω Παρταλίου» εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που επικρατούν στο Μεγάλο Κανάλι.

 Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική! Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ οι συντελεστές πληρώθηκαν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους και περιμένουν ακόμη μία δόση προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο και η συμφωνία προβλέπει την υλοποίηση δέκα νέων επεισοδίων που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον Γενάρη του2016.

Τι συμβαίνει όμως με τους ηθοποιούς που δέχονται έντονο «φλερτ» οπό άλλες παραγωγές;

Εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη προτάσεις για να πάνε... αλλού έχουν δεχτεί και οι Βασιλική Τρουφάκου, Νάντια Κοντογεώργη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης κ.ά.

Η αλήθεια είναι ότι ο δημιουργός της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου έχει δώσει το "πράσινο φως" στους ηθοποιούς για να συζητήσουν και γι' άλλες δουλειές. Ναι μεν θα γυριστούν δέκα επεισόδια, αλλά βάσει των σεναρίων δεν θα παίζουν όλοι σε όλα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top