ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την 4χρονη κόρη της με παλούκι για να μη γίνει βαμπίρ

Σκότωσε την 4χρονη κόρη της με παλούκι για να μη γίνει βαμπίρ

Η 36χρονη Σέλεϊ Κρίστοφερ κατηγορείται για το φόνο της 4χρονης κόρης της αλλά και του συντρόφου της. Το δικαστήριο άκουσε με φρίκη τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας.

 Η Σέλεϊ μαχαίρωσε αρχικά το νήπιο αλλά και το σύντροφό της και κατόπιν τους έχωσε ξύλινα παλούκια στην καρδιά για να μη μεταβληθούν σε βαμπίρ. Η ίδια είπε πως τα έκανε όλα αυτά μετά την καθοδήγηση που πήρε από μια αχτίδα φωτός που είδε στο ταβάνι.

Ο σύντροφος της γυναίκας ετών 42 βρέθηκε στο λουτρό σε μια λίμνη αίματος, ενώ η 4χρονη κοίτονταν στο κρεβάτι με μια ματωμένη πετσέτα στο κεφάλι της και άπειρα πολύχρωμα τσιρότα που κάλυπταν τις πληγές που τις είχε καταφέρει η μητέρα της.

Η δράστις ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε στο σύντροφό της γιατί τα μάτια του άλλαξαν χρώμα και προσπάθησε να τη δαγκώσει για να της πιεί το αίμα.

Η γυναίκα είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική μερικούς μήνες πιο πριν, αλλά έφυγε αφού όπως υποστήριξε το νοσοκομείο ήταν γεμάτο βαμπίρ. Τώρα κρατείται πάλι σε ψυχιατρική κλινική και οι θεράποντες ιατροί λένε ότι πάσχει από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια και έχει συνεχώς παραισθήσεις.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top