Αναπάντητες κλήσεις στις πρώτες Βοήθειες – Φωτογραφίες

Αναπάντητες κλήσεις στις πρώτες Βοήθειες – Φωτογραφίες

Δεν έχουν τον Θεό τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Αποφάσισαν να κάνουν ανακαίνιση στον χώρο των Πρώτων Βοηθειών και θεώρησαν σωστό να «κόψουν» την τηλεφωνική γραμμή, με αποτέλεσμα να καλούν οι ασθενείς και να μην υπάρχει ανταπόκριση!

Τι και αν θα κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές! Οι διοικούντες ούτε που σκέφτηκαν τους κινδύνους. Τις πιο κάτω φωτογραφίες, έβγαλε ασθενής που επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και  δείχνουν την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των Πρώτων Βοηθειών και στο Ακτινολογικό τμήμα. 

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE