«Αιχμηρή» απάντηση ΚΕ σε Αβέρωφ - «Είναι γνωστές οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες του, προτίμησε να στηρίξει υποψήφιο του ΑΚΕΛ»

«Αιχμηρή» απάντηση ΚΕ σε Αβέρωφ - «Είναι γνωστές οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες του, προτίμησε να στηρίξει υποψήφιο του ΑΚΕΛ»

Την απάντησή του στα λεγόμενα του Αβέρωφ Νεοφύτου σχετικά με την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Λετυμπιώτης σε ανάρτηση στο X έγραψε, «Ο χειρότερος σύμβουλος στην πολιτική είναι η εμπάθεια, το πιο επιζήμιο για την πατρίδα είναι η εμμονή, ο μηδενισμός και η στείρα κριτική. Τα λεγόμενα του κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου συγκρούονται με την ίδια του την ιστορία. Είναι ο ίδιος που προτίμησε παρά την στήριξη του υποψηφίου που προέρχεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό να στηρίξει με θέρμη τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ.

Αν ο κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου διερωτάται αν κυβερνάται η χώρα ας δει τις διαδοχικές αναβαθμίσεις της οικονομίας, ας αναγνώσει τις διπλωματικές επιτυχίες της χώρας, να μελετήσει τις πολιτικές στήριξης της Κυβέρνησης προς τη μεσαία τάξη και τους συμπολίτες μας. Ας είναι έστω ειλικρινής ο κύριος Νεοφύτου, όταν αναφέρεται σε αυτό που αναζητούν οι πολίτες, στην πραγματικότητα είναι τον εαυτό του που εννοεί. Εξάλλου είναι γνωστές οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες του. Αν για τον κύριο Νεοφύτου η παρούσα Κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τις πολιτικές που ο ίδιος πρεσβεύει αυτό αποτελεί παράσημο και προνόμιο για εμάς. Άλλωστε μας χωρίζει χάσμα αντίληψης και προσέγγισης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE