LIFESTYLE

Κρίμα: Κόβεται «κακήν κακώς» σειρά του Mega Κύπρου! Τα γυρίσματα έχουν ήδη σταματήσει

Κρίμα: Κόβεται «κακήν κακώς» σειρά του Mega Κύπρου! Τα γυρίσματα έχουν ήδη σταματήσει

Mπορεί η σειρά να ξεκίνησε δυνατά, προσφέροντας στους τηλεθεάτές κάτι…διαφορετικό στην Κυπριακή τηλεόραση, η απήχηση όμως στο τηλεοπτικό κοινό δεν είχε την ίδια ανταπόκριση που θα περίμεναν οι συντελεστές και η παραγωγή.

Άλλη μια τηλεοπτική βόμβα στην Κυπριακή τηλεόραση αφού μετά το οριστικό τέλος της «Καταιγίδας» και τα «Σημεία και Τέρατα» αναμένεται να μας πει «αντίο» σύντομα.

Αποτέλεσμα των όχι και τόσο ψηλών ποσοστών τηλεθέασης ( η σειρά κυμαίνεται περί του 10%) είναι το κόψιμο της «κακήν κακώς» όπως χαρακτηριστικά γράφει σήμερα το περιοδικό «ΤV Capuccino».

Άλλωστε πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή με πολύ γνωστά ονόματα από τον Κυπριακό και Ελλαδικό η οποία δεν είναι πλέον βιώσιμη. Ευχόμαστε τουλάχιστον πως θα αφήσουν την παραγωγή να δώσει ένα τέλος στην ιστορία της σειράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top