Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος – Εντοπίστηκε τραυματισμένος στη μέση του δρόμου

Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος – Εντοπίστηκε τραυματισμένος στη μέση του δρόμου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε στη μέση του δρόμου από πολίτη στο χωριό Πύργος της Επαρχίας Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 40χρονος αλοδαπό ο οποίος μεταφέρθηκε από πολίτη τραυματισμένος χθες γύρω το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος έδωσε τον ισχυρισμό στους γιατρούς ότι χτύπησε στην δουλεία του και ο τραυματισμός προήλθε από σίδερο. 

Οι εξετάσεις για τα ακριβή αίτια του τραυματισμού καθώς και ο ισχυρισμός του άντρα διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.