Αναγκαστική προσγείωση δυο αεροσκαφών στη Λάρνακα λόγω της κακοκαιρίας

Αναγκαστική προσγείωση δυο αεροσκαφών στη Λάρνακα λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που επικρατούσε το βράδυ (24/10) στην Πάφο ανάγκασε δύο αεροσκάφη να προχωρήσουν σε εκτροπή και να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας των αεροδρομίων Αδάμος Ασπρής είπε ότι «η κακοκαιρία που επικρατούσε χθες βράδυ στην περιοχή της Πάφου ανάγκασε δυο αεροσκάφη, που κατευθύνονταν στο αεροδρόμιο της πόλης, να προχωρήσουν σε εκτροπή και να  προσγειωθούν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Και οι δυο πτήσεις προέρχονταν από βρετανικά αεροδρόμια».

Πρόσθεσε ότι «λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν κρίθηκε ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή της Πάφου είχαν βελτιωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, τα δυο αεροσκάφη αναχώρησαν εκ νέου για τον αρχικό τους προορισμό, όπου και προσγειώθηκαν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα».

Πηγή -ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.