ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός στην Κύπρο έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ασθενείς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός στην Κύπρο έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ασθενείς!

Μία πρωτοφανή υπόθεση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πολίτης», στην οποία εμπλέκεται ιατρός σε κρατικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας,  ο εν λόγω γιατρός φαίνεται να ανέπτυσσε πολύ στενές προσωπικές σχέσεις με νεαρές γυναίκες, ασθενείς του, πέραν από των καθηκόντων του.

Ο τρόπος της εξω-ιατρικής δράσης του αποκαλύφθηκε όταν ο σύντροφος νεαρής, «τσάκωσε» τον γιατρό να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στο κινητό της κοπέλα του.

Συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό η γυναίκα επισκέφτηκε με τον σύντροφο της το νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας. Ο νεαρός γιατρός, ο οποίος ανέλαβε το περιστατικό, αφού έδειξε ενδιαφέρον για το πρόβλημα της νεαρής, της έδωσε και το τηλέφωνο του για να τον κρατά ενήμερο για την εξέλιξη της θεραπείας.

Ωστόσο τα πράγματα δεν έμειναν στην ασθένεια… και ο ιατρός άρχισε να αποστέλλει φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται γυμνός στο μπάνιο και στο κρεβάτι, έχοντας σκεπάσει με σεντόνι μόνο το επίμαχο σημείο. 

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα περιέπεσαν στην αντίληψη του συντρόφου της ασθενούς και η σχέση τους έληξε, αφού η κοπέλα απάντησε σε αυτά.

Ο σύντροφος της κοπέλας επικοινώνησε με τον γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε το περιστατικό. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ο νεαρός κατείχε το επίμαχο υλικό, τον παρακάλεσε να μην πάρει διαστάσεις το θέμα, αφού είναι σε σχέση και ο ίδιος.

Τελικά η υπόθεση αναμένεται να καταλήξει στη διεύθυνση του νοσοκομείου και στο Υπουργείο Υγείας, καθώς προκύπτει θέμα παραβίασης της ιατρικής δεοντολογίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες συναδέλφων του ιατρού, έχει υποπέσει και άλλες φορές στο παρελθόν σε παρόμοιου τύπου συμπεριφορά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE