Στην Άγκυρα για διαβουλεύσεις Ναμί, Μπουρτζιού και Ερτσίν

Στην Άγκυρα για διαβουλεύσεις Ναμί, Μπουρτζιού και Ερτσίν

Μονοήμερη επίσκεψη στην Άγκυρα πραγματοποιεί σήμερα ο τ/κ διαπραγματευτής, Οζντίλ Ναμί και δύο ακόμη μέλη της ομάδας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, μαζί με τον κ. Ναμί στην Άγκυρα βρίσκονται από το πρωί ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού και ο "υφυπουργός" εξωτερικών και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας, Ερχάν Ερτσίν.

Η "Κίπρις" γράφει στην ιστοσελίδα της ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του "προεδρικού" πρόκειται για διαβουλεύσεις ρουτίνας. Δεν δίδεται καμιά πληροφορία για τους ποιους θα συναντήσουν και ποια θέματα θα συζητηθούν. Οι τρεις αναμένεται να επιστρέψουν στα κατεχόμενα απόψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE