Χειροπέδες σε 41χρονο καταζητούμενο για διάρρηξη στη Λευκωσία – Έκλεψε χρήματα από ταμείο ψησταριάς

Χειροπέδες σε 41χρονο καταζητούμενο για διάρρηξη στη Λευκωσία – Έκλεψε χρήματα από ταμείο ψησταριάς

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε την περασμένη Τρίτη, στη Λευκωσία.

Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Λευκωσία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, διαπράχθηκε διάρρηξη στο κατάστημα του, από όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό, από το ταμείο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου υπόπτου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Πέμπτης, 23 Ιανουαρίου, 2025.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE