Εικόνες ντροπής: Αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ η αιτία της πυρκαγιάς σε νηπιαγωγείο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Εικόνες ντροπής: Αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ η αιτία της πυρκαγιάς σε νηπιαγωγείο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Ντροπή ανά το Παγκύπριο προκάλεσε ο εμπρησμός που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (1/2) σε νηπιαγωγείο στην περιοχή της Ανθούπολης, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τα αίτια της φωτιάς ήταν αποτέλεσμα κακόβουλης ενέργειας, καθώς ανεγκέφαλοι έριξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ στην είσοδο του κτηρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο από το σημείο που εξασφάλισε ο Alpha:

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε είσοδο νηπιαγωγείου το οποίο εδρεύει στο συνοικισμό Ανθούπολης.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο χώρος της εισόδου του νηπιαγωγείου καθώς και το περιεχόμενο του (ερμάρια, καρέκλες, και άλλος σχολικός εξοπλισμός).

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έγινε είσοδος στο νηπιαγωγείο από τα μέλη  της Πυροσβεστικής με χρήση Αναπνευστικών Συσκευών και σωλήνων νερού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE