Άκουσε την ποινή του 23χρονος - Έφερε μαζί του 20 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο

Άκουσε την ποινή του 23χρονος - Έφερε μαζί του 20 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, επέβαλε χθες, ποινή φυλάκισης 12 χρόνων σε Βρετανό, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράνομη εισαγωγή στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, περίπου 20 κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 23χρονος έφτασε το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου 2023 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από το εξωτερικό και μετά από πληροφορίες, υποβλήθηκε σε έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων.

Στις αποσκευές του 23χρονου εντοπίστηκαν αριθμός συσκευασιών με κάνναβη μικτού βάρους 22 κιλών και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα που αφορούν παράνομη εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. 

Εναντίον του 23χρονου άρχισε δικαστική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας το οποίο χθες, επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 ετών, αφού κρίθηκε ένοχος για υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών συνολικού βάρους 20 περίπου κιλών ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE