ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση σε χωριό της Λάρνακας – Κυνηγοί τραυμάτισαν πατέρα και γιους

Αναστάτωση σε χωριό της Λάρνακας – Κυνηγοί τραυμάτισαν πατέρα και γιους

Με ένα απαράδεχτο επεισόδιο αμαυρώθηκε η πρώτη μέρα της χειμερινής κυνηγετικής περιόδου.

Παρέα κυνηγών «μπήκε» σε απαγορευμένη περιοχή και σαν να μην έφτανε αυτό έδειραν και τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 10 το πρωί, στην περιοχή, όπου βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Μαρώνι.

Δέκα κυνηγοί «μπήκαν» σε περιβόλι, εντός του οποίου υπάρχει και πρόχειρη εξοχική κατοικία, και ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε και οι σφαίρες «έπεσαν» στο διπλοκάμπινο όχημα του ιδιοκτήτη.

Μόλις άκουσε τον πυροβολισμό ο ιδιοκτήτης του περιβολιού, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκεί,  έσπευσε μαζί με τους δυο του γιους να ζητήσει εξηγήσεις από τους κυνηγούς για την παρουσία τους εντός του περιφραγμένου χώρου της περιούσιας του.

Οι δυο  πλευρές, αφού αντάλλαξαν βαριές  κουβέντες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα των τραυματισμών των ιδιοκτητών του περιβολιού.Σύμφωνα την αστυνομία, κάποιοι από κυνηγούς φαίνεται να κτύπησαν τους τρεις με το κοντάκι του κυνηγητικού τους όπλου.

Πατέρας και γιοι διακομίστηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών  του νοσοκομείου Λάρνακας. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ο κοινοτάρχης Μαρωνίου, Νεοκλής Νεοκλέους καταδίκασε το επεισόδιο και είπε ότι «είναι ότι χειρότερο να ακούς κάτι τέτοιο για την κοινότητα σου» 

 Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top