«Η εκπομπή έπρεπε να λέγεται “Πρωινό πορνό με τον Γιώργο Λιάγκα”»

«Η εκπομπή έπρεπε να λέγεται “Πρωινό πορνό με τον Γιώργο Λιάγκα”»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξομολογήθηκε ότι ένιωσε άσχημα όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε δονητές που ο παρουσιαστής έφερε από το εξωτερικό.
«Αισθάνθηκα άσχημα, γιατί αυτό έγινε στο ραδιόφωνο. Θα μου πεις “χαζός είναι παιδί μου; Το ραδιόφωνο δεν το ακούνε;” Είναι διαφορετικό όμως να μιλάς στο ραδιόφωνο και διαφορετικό να μιλάς στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει τον Λιάγκα στο “Λάμψη”, η εκπομπή υποτίθεται ότι είναι Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα... λάθος είναι Πρωινό πορνό με τον Γιώργο Λιάγκα», δήλωσε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE