Συνελήφθη Δόκιμος Αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Συνελήφθη Δόκιμος Αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη Δόκιμου Αστυνομικού, ηλικίας 20 ετών, που προσλήφθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας, στις 27 Ιανουαρίου 2025, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα:

  • Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  • Παράνομη κατοχή ναρκωτικών
  • Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια
  • Προμήθεια ναρκωτικών σε άλλα πρόσωπα
  • Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
  • Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Σχετικά με τη σύλληψη του Δόκιμου Αστυνομικού, η Ηγεσία της Αστυνομίας τονίζει ξανά, ότι η πάταξη της διαφθοράς  αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της και τέτοια φαινόμενα είναι ανεπίτρεπτα και ως τέτοια θα αντιμετωπίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.