ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο Λεμεσού – Σαλούν άσπρο όχημα αναζητεί η αστυνομία

Θανατηφόρο Λεμεσού – Σαλούν άσπρο όχημα αναζητεί η αστυνομία

Νέες σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις υπό διερεύνηση συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, επί της παραλιακής λεωφόρου της Λεμεσού στις 30/10, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή ο 25χρονος Στέφανος Γεωργίου από το Κολόσσι.

Η αστυνομία εξασφάλισε πληροφορία ότι από τον εν λόγω δρόμο, στον οποίο έγινε το τροχαίο, είχε θεαθεί να διέρχεται ακόμα ένα αυτοκίνητο. Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό του για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Συγκεκριμένα η αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι πρόκειται για σαλούν αυτοκίνητο άσπρου χρώματος, το οποίο κατά το χρόνο του δυστυχήματος ακολουθούσε την ίδια κατεύθυνση με αυτήν των δύο ενεχόμενων οχημάτων.

Η Αστυνομία καλεί τον οδηγό του συγκεκριμένου οχήματος, όπως επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Εξάλλου, σε διαδικασία που έγινε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται ο 48χρονος, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του για άλλες τέσσερις ημέρες.

Η Τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top