Τέμπη: Ποινικές διώξεις κατά τριών προσώπων για «λάθος» βίντεο

Τέμπη: Ποινικές διώξεις κατά τριών προσώπων για «λάθος» βίντεο

Ποινική δίωξη κατά δύο πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ και του εκπροσώπου εταιρείας φύλαξης άσκησε ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, για την αποστολή «λάθους» βίντεο από την τραγωδία των Τεμπών.

Πρόκειται για την αποστολή πλάνων από άλλον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης από εκείνον που ζήτησε ο εφέτης-ανακριτής.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα eleftheria οι πράξεις που τους αποδίδονται αφορούν στην υπεξαγωγή εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και στην απείθεια για τον εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, για ηθική αυτουργία και στις δύο πράξεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και για ηθική αυτουργία μόνο σε μια πράξη υπεξαγωγής εγγράφων στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ.

Το βίντεο είχε ζητηθεί από τον ανακριτή, προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε ή όχι παράνομο φορτίο.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE