Video: Το μικρότερο πάρκο στον κόσμο είναι στην Ιαπωνία - Μετά βίας χωράνε και τα δύο σου πόδια

Video: Το μικρότερο πάρκο στον κόσμο είναι στην Ιαπωνία - Μετά βίας χωράνε και τα δύο σου πόδια

Ένα απίστευτα μικροσκοπικό πάρκο βρίσκεται στην Ιαπωνία και χωράει (με το ζόρι) ένα άτομο.

Το μικρότερο πάρκο στον κόσμο βρίσκεται στο Σιζουόκα της Ιαπωνίας κι έχει χωρητικότητα, μόλις, ένα άτομο.

Διαθέτει ένα για να ξεκουρασκαμνάκι στείς και ένα φυτό που θυμίζει μπονζάι, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το δημαρχείο του Ναγκαϊζούμι, περίπου 100 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο. Έχει έκταση 0,24 τμ. και έχει αναγνωριστεί επίσημα ως το μικρότερο σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες.

Όταν ένας κάτοικος του Ναγκαϊζούμι βρισκόταν σε διακοπές στις ΗΠΑ, είδε το Mill Ends Park στο Πόρτλαντ και αποφάσισε ότι πρέπει να πείσει τις Αρχές στον τόπο του να φτιάξουν κάτι μικρότερο.

Το έκαναν και από το 1988, όταν δημιουργήθηκε, οι Ιάπωνες το χαρακτήριζαν ως το μικρότερο στον κόσμο, αλλά έλειπε η πιστοποίηση από τα ρεκόρ Γκίνες. Πλέον και επιβεβαιωμένα κατέχει το ρεκόρ, ενώ χωράει, μετά βίας, ένα (φυσιολογικού ύψους και πάχους) άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE