ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανακρίθηκαν Κύπριοι επιχειρηματίες για τη δολοφονία της Ντανιέλα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανακρίθηκαν Κύπριοι επιχειρηματίες για τη δολοφονία της Ντανιέλα

Δεν εντοπίστηκε παραβίαση της κύριας εισόδου του διαμερίσματος της άγριας δολοφονηθείσας Ντανιέλας Ρόσκα, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες της αστυνομίας ότι ο δράστης ενδεχομένως να ήταν γνωστός ή φίλος της...

Εν’ αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που παραλήφθηκαν από τη σκηνή του εγκλήματος και της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος (η γυναίκα είχε τρεις αριθμούς κινητού τηλεφώνου), οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας ψάχνουν τον αδίστακτο φονιά στις... σχέσεις που διατηρούσε η γοητευτική κοπέλα από τη Μολδαβία, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη και δεμένη πισθάγκωνα στο πάτωμα του υπνοδωματίου της, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή Μακένζι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ντανιέλα διέμενε μόνιμα στην Κύπρο τα τελευταία έξι χρόνια, διάστημα κατά το οποίο δημιούργησε αρκετούς δεσμούς με Κύπριους, μεταξύ των οποίων κι επιχειρηματίες (ορισμένοι είναι γνωστά ονόματα), καθώς και μ’ έναν Λιβάνιο, οι οποίοι ήδη έχουν κληθεί στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για κατάθεση. Το περιεχόμενο των καταθέσεών τους εξετάζεται ενδελεχώς.

Το γεγονός, πάντως, ότι η πόρτα του διαμερίσματος της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε παραβιασμένη, δημιουργεί τη σιγουριά στους ανακριτές ότι ο δράστης ήταν κάποιος γνωστός της και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες...

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει ζητήσει από τους παροχείς την αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων της 36χρονης Μολδαβής, παρόλο που οι συσκευές τηλεφώνου που κατείχε είναι εξαφανισμένες και πιστεύεται ότι της πήρε μαζί του ο δράστης μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Θεωρείται σίγουρο πλέον ότι πίσω από την άγρια δολοφονία της Ντανιέλας Ρόσκα κρύβεται έγκλημα ερωτικού πάθους ή ζήλιας.

Πηγή: εφημερίδα Πολίτης 

Διαβάστε επίσης: Φονικό Λάρνακας: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο διαμέρισμα της 36χρονης

Οι γείτονες άκουγαν φωνές και δεν έκαναν τίποτα – Πέθανε μετά από ώρες η Ντανιέλα Ρόσκα

 Ψάχνουν τον δολοφόνο της 36χρονης – Δείτε φωτογραφίες από την σκηνή!

Την εντόπισαν δεμένη πισθάγκωνα – Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 36χρονης !

 Πολλαπλά κτυπήματα στο πρόσωπο - Κτυπήθηκε με μανία η 36χρονη Rosca!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top