Θανατηφόρο τροχαίο στη Μόρφου – Έχασε τη ζωή της 20χρονη Τ/κ οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μόρφου – Έχασε τη ζωή της 20χρονη Τ/κ οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μια 20χρονη συνέβη σήμερα το πρωί (Πέμπτη 5/11) στον αυτοκινητόδρομο Μόρφου – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον ανταποκριτή του BRT η 20χρονη Jale Asya σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να κόψει πάσσαλο ηλεκτροδότησης και να ακινητοποιηθεί στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά η 20χρονη οδηγός είχε χάσει τη μάχη για ζωή.

H «Αστυνομία» του ψευδοκράτους συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που έκοψαν το νήμα της ζωής στην άτυχη 20χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE