ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίμνι: Φώναζαν στον 60χρονο να μην μπει στη θάλασσα αλλά δεν άκουσε κανέναν! Με κίνδυνο της δικής του ζωής τον ανέσυρε ο ναυαγοσώστης

Παραλίμνι: Φώναζαν στον 60χρονο να μην μπει στη θάλασσα αλλά δεν άκουσε κανέναν! Με κίνδυνο της δικής του ζωής τον ανέσυρε ο ναυαγοσώστης

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα, ηλικίας 60 χρόνων από την Ουκρανία, ο οποίος ανασύρθηκε χθες το απόγευμα νεκρός από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Περνέρα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 60χρονου «η αιτία θανάτου ήταν πνιγμός".

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 3.30 το απόγευμα, ο 60χρονος που είναι μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, θεάθηκε να βρίσκεται αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή Περνέρα.  
  
Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία στη περιοχή Περνέρας τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μεγάλη θαλασσοταραχή και  η θάλασσα ήταν πολύ φουρτουνιασμένη.

Ατομα που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη περιοχή συνομίλησαν με τον Ουκρανό και του συνέστησαν να μην εισέλθει για μπάνιο στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ωστόσο αυτός δεν άκουσε κανένα.

Λίγη ώρα μετά της είσοδο του στη φουρτουνιασμένη θάλασσα ο 60χρονος θεάθηκε να επιπλέει αναίσθητος και ο επί καθήκοντι ναυαγοσώστης με κίνδυνο της δικής του ζωής, εισήλθε στη θάλασσα και κατάφερε να τον βγάλει έξω.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο ωστόσο μέχρι την άφιξη του στη περιοχή, ο ναυαγοσώστης άρχισε αμέσως να προσφέρει στον Ουκρανό τις πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Ουκρανό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top