Στην Κύπρο η Τρόικα - Αρχίζουν σήμερα επαφές για το 18ο Πρόγραμμα Εποπτείας

Στην Κύπρο η Τρόικα - Αρχίζουν σήμερα επαφές για το 18ο Πρόγραμμα Εποπτείας

Πραγματοποιούνται από σήμερα και μέχρι και τις 20 Μαρτίου συναντήσεις στην Κύπρο εκπροσώπων της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) με τις αρμόδιες κυπριακές αρχές, στο πλαίσιο του 18ου Προγράμματος Εποπτείας της Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι οι συναντήσεις με τα κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα γίνουν στο πλαίσιο του 18ου Προγράμματος Εποπτείας της Κύπρου για σκοπούς αξιολόγησης της οικονομικής, δημοσιονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάστασης της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες από τις αρμόδιες κυπριακές Αρχές κατά τις οποίες θα συζητηθούν, όπως συνηθίζεται, θέματα οικονομικού, δημοσιονομικού και χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορηματικό «όχι» της Υπ. Γεωργίας σε αγορά νερού από την Τουρκία μέσω κατεχομένων – Τι εξήγγειλε για κοινότητες και αγρότες

Κατηγορηματικό «όχι» της Υπ. Γεωργίας σε αγορά νερού από την Τουρκία μέσω κατεχομένων – Τι εξήγγειλε για κοινότητες και αγρότες

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς νερού από τον αγωγό που συνδέει την Τουρκία με τα κατεχόμενα έστειλε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE