Στην Κύπρο η Τρόικα - Αρχίζουν σήμερα επαφές για το 18ο Πρόγραμμα Εποπτείας

Στην Κύπρο η Τρόικα - Αρχίζουν σήμερα επαφές για το 18ο Πρόγραμμα Εποπτείας

Πραγματοποιούνται από σήμερα και μέχρι και τις 20 Μαρτίου συναντήσεις στην Κύπρο εκπροσώπων της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) με τις αρμόδιες κυπριακές αρχές, στο πλαίσιο του 18ου Προγράμματος Εποπτείας της Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι οι συναντήσεις με τα κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα γίνουν στο πλαίσιο του 18ου Προγράμματος Εποπτείας της Κύπρου για σκοπούς αξιολόγησης της οικονομικής, δημοσιονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάστασης της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες από τις αρμόδιες κυπριακές Αρχές κατά τις οποίες θα συζητηθούν, όπως συνηθίζεται, θέματα οικονομικού, δημοσιονομικού και χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE