VIDEO: Αποκοιμήθηκε την ώρα της ομιλίας του Ερντογάν ο Ερσίν Τατάρ

VIDEO:  Αποκοιμήθηκε την ώρα της ομιλίας του Ερντογάν ο Ερσίν Τατάρ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το 4ο Φόρουμ Διπλωματίας της Αττάλειας στο οποίο φαίνεται ο ηγέτης των Τ/κ, Ερσίν Τατάρ, να κοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Τούρκου πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Ερσίν Τατάρ φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Τούρκου Προέδρου, αναφέροντας πως στο βίντεο «φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Ερσίν Τατάρ έχει κλείσει τα μάτια και έχει σκύψει το κεφάλι».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην εναρκτήρια ομιλία του εξήγησε το όραμα της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE