Συλλήψεις για εμπορία προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση - Χειροπέδες σε τρεις

Συλλήψεις για εμπορία προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση - Χειροπέδες σε τρεις

Συνελήφθησαν Τρία Πρόσωπα στο Πλαίσιο Διερεύνησης Υπόθεσης Εμπορίας Ενηλίκων Προσώπων

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων (ΓΚΕΠ) διερευνά υπόθεση εμπορίας ενηλίκων προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση. Για την υπόθεση έχει αναγνωριστεί ένα θύμα εμπορίας προσώπων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διενεργήθηκε χθες βράδυ συντονισμένη επιχείρηση σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας, με τη συνδρομή της ΥΚΑΝ και της ΜΜΑΔ και συνελήφθηκαν τρία πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για 8 ημέρες.

Το ΓΚΕΠ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE