Ελλάδα - Μεταξουργείο: Μυστηριώδης θάνατος άνδρα, βρέθηκε αιμόφυρτος με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο

Ελλάδα - Μεταξουργείο: Μυστηριώδης θάνατος άνδρα, βρέθηκε αιμόφυρτος με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο

Ένα μυστηριώδη θάνατο ερευνά η Αστυνομία καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Γεννηματάς έχοντας διακομισθεί νωρίτερα από την περιοχή του Μεταξουργείου με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από το Θέατρο Βέμπο και μεταφέρθηκε εν ζωή στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε τραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο στη βουβωνική χώρα και λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας κατέληξε.

Μέχρι στιγμής οι Αστυνομικοί δεν έχουν ταυτοποιήσει τον άνδρα καθώς πάνω του δεν υπήρχε κάποιο ατομικό έγγραφο ενώ αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το θάνατό του.

Αν, δηλαδή, ο άγνωστος άνδρας έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας ή αν αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι.

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE