Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης, Ελληνοκύπριος ηλικίας 35 ετών, εισήλθε στο φαρμακείο και τραυμάτισε, με την χρήση μαχαιριού, φαρμακοποιό ηλικίας 33 ετών και την 24χρονη υπάλληλο της. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και είναι εκτός κινδύνου.
Το κίνητρο φαίνεται να είναι προσωπικέςδιαφορές που είχε ο 35χρονος με άλλο μέλος της οικογένειας, που είναι ιδιοκτήτης του φαρμακείου.
Σημειώνεται ότι ο δράστης μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό και παραδόθηκε.
Για το συμβάν η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτη. Μέλη του της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, την οποία απέκλεισαν και έθεσαν υπό φρούρηση για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες συνεχίζονται.
Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.