Υπόθεση Εμπορίας Προσώπων: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου οι τρεις κατηγορούμενοι

Υπόθεση Εμπορίας Προσώπων: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου οι τρεις κατηγορούμενοι

Παραπέμφθηκαν χθες 17/04/2024 σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της εμπορίας προσώπων με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση.

Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων (ΓΚΕΠ) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, αναγνώρισε μία 26χρόνη, ως θύμα εμπορίας προσώπων. Στην κατάθεση της το θύμα, αναφέρθηκε στον ρόλο των 3 κατηγορουμένων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 10/04/2025 και τελούσαν μέχρι χθες, υπό 8ήμερο διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Τα αδικήματα που διερευνήθηκαν, σχετίζονται με την εμπορία προσώπων, την κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και την υποβοήθηση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Η υπόθεση καταχωρίστηκε χθες και παραπέμφθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, με πρώτη δικάσιμο, την 27/06/2025. Οι τρεις κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους από το δικαστήριο.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από το ΓΚΕΠ και την ΥΚΑΝ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE