Απίστευτο: Τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος δύο φορές στο ίδιο βράδυ – Χειροπέδες σε 44χρονο

Απίστευτο: Τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος δύο φορές στο ίδιο βράδυ – Χειροπέδες σε 44χρονο

Γύρω στις 8:15μ.μ. χθες Τετάρτη το βράδυ, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας (83 χλμ/ώρα αντί 65).

Διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 44χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 74μg% αντί 22μg% και σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 71μg%.

Στην τροχαία Πάφου μετέβη συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο παρέλαβε το όχημα του 44χρονου.

Μία ώρα μετά, μέλη της ομάδας «Ζ» ανέκοψαν εκ νέου τον 44χρονο να οδηγεί, ενώ υποβλήθηκε εκ νέου σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 79μg% αντί 22μg%.

Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE