Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα – Κυκλοφορούσαν με τσεκούρι στους δρόμους της Λεμεσού

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα – Κυκλοφορούσαν με τσεκούρι στους δρόμους της Λεμεσού

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες αργά το απόγευμα δυο άντρες στη Λεμεσό, καθώς ο ένας βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο, ενώ ο άλλος κατείχε τσεκούρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο αλλοδαποί άντρες εντοπίστηκαν από μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας να κινούνται ύποπτα στην περιοχή της Επίχωσης. Τους έγινε έλεγχος και όπως  διαπιστώθηκε  ο ένας  ηλικίας 33 ετών από τη Συρία, είχε στην κατοχή του τσεκούρι και συνελήφθηκε. Συνελήφθη επίσης και ο άλλος, ηλικίας 34 ετών από την Αίγυπτο, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου τέθηκαν υπό κράτηση.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.