Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.

Οι εργασίες της Συνόδου άρχισαν εχθές, Τρίτη, με την πρώτη ημέρα να ολοκληρώνεται με την εκ νέου εκλογή του Μάνφρεντ Βέμπερ στην ηγεσία του ΕΛΚ, με 502 ψήφους σε σύνολο 563.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνόδου, οι εργασίες συνεχίζονται σήμερα με τη διαδικασία για εκλογή Γενικού Γραμματέα, Αντιπροέδρων και Ταμία.

Ακολούθως, στις 10:00 (τοπική ώρα), είναι προγραμματισμένες οι παρεμβάσεις από επικεφαλής κρατών-μελών ΕΕ. Στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής θα προβεί σε παρέμβαση και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, στο περιθώριο της Συνόδου ο Πρόεδρος πραγματοποιεί και διμερείς επαφές.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο απόψε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.