Νεαροί ξυλοκόπησαν σε πάρκο 16χρονο παιδί στο φάσμα του αυτισμού – Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν – Ομολόγησε ο ένας  

Νεαροί ξυλοκόπησαν σε πάρκο 16χρονο παιδί στο φάσμα του αυτισμού – Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν – Ομολόγησε ο ένας   

Νέα υπόθεση που αφορά νεανική παραβατικότητα είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Έρικα Καβάζη, όπως ανέφερε στην εκπομπή «alpha καλημέρα», νεαροί ξυλοκόπησαν ένα 16χρονο σε πάρκο.

«Ένα παιδί 16 ετών κάθισε σε ένα πάρκο αναμένοντας το γυμναστήριο να ανοίξει και εκεί φαίνεται να τον προσέγγισαν άλλοι νεαροί. Επέμεναν να τους πει από που ήταν και τι έκανε στο πάρκο με αποτέλεσμα να του επιτεθούν. Τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν, να τον γρονθοκοπούν και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Φαίνεται ότι κάποια από αυτά τα πρόσωπα αναγνωρίστηκαν. Πρόκειται για ανήλικους και σε 2 από αυτούς πέρασαν χειροπέδες. Ο ένας παραδέχθηκε την παρουσία του και την εμπλοκή του στο περιστατικό. Το τρίτο πρόσωπο είναι μόλις 13 ετών και αναμένεται να γίνει ξεχωριστή διαδικασία για τη συμμετοχή του στο επεισόδιο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος, σημείωσε ότι «το θύμα επισκέφθηκε το νοσοκομείο αφού έφερε μώλωπες και εκδορές σε  διάφορα μέρη του σώματός του ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί φαίνεται να είναι στο φάσμα αυτισμού»

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE