Στο νοσοκομείο μεθυσμένος οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα

Στο νοσοκομείο μεθυσμένος οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 51χρονος, οδηγός, που τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες στην επαρχία Λευκωσίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η σύγκρουση συνέβη, γύρω στις 3μ.μ. χθες, στην οδό Ιδαλίου στην Ποταμιά, όταν ο 51χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.

Από τη σύγκρουση ο 51χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη σπλήνας. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 51χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 107μg% αντί 22μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE